See other templates

  • slider_image_01.jpg
  • slider_image_02.jpg
  • slider_image_03.jpg
  • slider_image_04.jpg
  • slider_image_05.JPG
  • slider_image_06.JPG

Resultats del cap de setmana.

RESULTATS TORNEJOS CAP DE SETMANA

El Cadet Donosti i l'Infantil A han guanyat la Molins Cup en les respectives categories.
L'Infantil amb victòria a la final contra la Peña Blancblava de Sant Feliu per 2-1. El Cadet va guanyar la final a penals per 3-2 contra Molins.
El Benjami A ha guanyat el torneig Atlètic en la final per 6-3 contra el Benjamí B. A les semifinals s'havien desfet de La Sènia i Martorell.
L'Infantil A va guanyar el trofeu Infantil Cloenda 2014 per 7-0 al Rubí.

La Cloenda 2013/14 va ser un èxit de participació amb més de 500 persones celebrant el Comiat de la Temporada.


Partit ajornat Aleví 22/01/13

Partit ajornat: Categoria Aleví 1ra divisió. Grup II. 22/01/13

 VILA OLÍMPICA C.E. 1 - 2  ATLÈTIC SANT JUST F.C.

Gran partit el van disputar el líder Vila Olímpica i el 3r classificat amb una persistent pluja que va fer més èpica encara la victòria visitant, victòria de gran prestigi. (el Vila comptava els seus partits amb victòries).

 

+ Info

Resultats del cap de setmana. 2/3 de Novebre de 2013.

Dificil jornada.

Complicada jornada la viscuda pels nostres nois aquest cap de setmana.Descansaven fins a 7 dels nostres equips, i la resta tenien enfrontaments molt complicats i rivals difícils, ia sobre, fora de casa. Descatar la importantíssima victòria de l'Amateur fora de casa, que li permet seguir liderant el Grup 10 de la Tercera divisió catalana.

+ info

Resultats del cap de setmana. 19 i 20 d'Octubre de 2013.

Bona jornada per als nostres equips.

En general, la jornada disputada aquest cap de setmana, amb la immensa majoria d'equips jugant en el nostre camp, es pot resumir com a bona, tot i que encara cal millorar molt de cara al que queda de campionat. Destaquem l'empat de l'Amateur contra el Pu fixades CD, que encara que no va ser un bon resultat, li permet seguir liderant la classificació.

+ info

Resultats del cap de setmana. 12/13 d'Octubre de 2013.

Intensa jornada fora de casa.

Aquest cap de setmana, tots els equips de l'Atlètic han jugat fora del nostre camp, amb sort desigual, i amb el convencimient general que cal seguir treballant i millorant en els entrenaments de la setmana. Destacar la victòria de l'Amateur al camp del ALMEDA, equip amb el qual empatava a punts al capdamunt de la classificació fins dissabte, i que li permet pujar al més alt en solitari.

+ info
  •  Start 
  •  Prev 
  •  Next 
  •  End 

Page 1 of 2

Cap Amunt